Remie Begeleiding & Coaching

De praktijk

Remie Begeleiding & Coaching bestaat sinds 1 januari 2010. Vanaf die tijd ben ik met persoonlijke begeleiding in de 14 Twentse gemeenten en omstreken gestart, vanuit mijn wens om cliëntgerichte begeleiding en begeleiding op maat te kunnen bieden.

Remie Begeleiding & Coaching staat voor eigen regie in handen van de cliënt cq. vertegenwoordiger, korte lijnen tussen de cliënt en de persoonlijk begeleider. Waar elke cliënt er mag zijn met zijn of haar verhaal of hulpvraag. Waar elke cliënt mee telt in de maatschappij. Waar geen wachtlijsten zijn en waar elke cliënt 1 vast gezicht ziet waar hij of zij een vertrouwensband mee kan opbouwen. Ik vind het belangrijk dat er te allen tijde persoonlijk contact is, wanneer de cliënt hier behoefte aan heeft.

Wat ik samen met de cliënt wil bereiken is dat hij of zij weer de regie over zijn of haar leven terug in handen krijgt. Waar ik een stukje mee mag lopen in het leven van de cliënt en de juiste handvatten mag geven om verder te komen. Waar openheid en transparant zijn belangrijk is voor mijn werkwijze, om zodoende samen met de cliënt elk doel te kunnen bereiken dat met elkaar gesteld is.

Erkend leerbedrijf Solo Partners Klachtenregeling Cliendo